Kérdése van? Hívjon minket! +36303509377

ELITE EDZŐGÖRGŐK

"Egyedül lehetetlen az ELITE bemutatása számomra, mivel annyira szokásunkká vált, hogy csapatban dolgozunk, összefonva véleményeinket, felfedezéseinket, találmányainkat és javaslatainkat.

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb kerüljünk kultúrális és történelmi gyökereinkhez, egy réges-régi gyártelepet választottunk infrastruktúránk kialakításához.

Szeretettel és gondossággal felújítottuk és helyreállítottuk. Szenvedélyesen dolgozunk a sport és a szabadidő világával való folyamatos együttműködésén.

Sportos csapatként edzünk, kiválasztjuk a szezonális céljainkat, eldöntjük a stratégiánkat, és bemutatjuk prototípusainkat a legrangosabb győzelmek elérése érdekében."

Amerigo Sartore
Az Elite alapítója

A direkt hajtású okosgörgőktől a szabadgörgőkig, a szinte teljesen valósághű kerékpározáshoz szükséges interaktív kiegészítőkig minden elérhető kínálatukban, amihez az otthoni tekeréshez szükséged lehet.
Az ELITE márkanevet valószínűleg nem sok hazai kerékpárosnak kell bemutatnunk.
Az olasz vállalat a görgőivel és a kulacsaival szerzett hírnevet, az utóbbiakat számos profi csapat versenyzőinek kezében láthatjuk a worldtour versenyeken, míg a görgőket az edzéseken használják a kezdőktől a profikig mindenki a kerékpáros világban.

 


De hogy miből is válogathatunk?

DIRETO XR-T 

A csúcs görgő az ELITE-nél Direto XR-T, ami mér teljesítményt, pedálfordulatot, az ellenállást is vezérli és maximum 24%-os emelkedőt tud szimulálni.

Direto XR-T az Elite legjobb otthoni edzőgörgője lánckerék kazetta nélkül. Szuperpontos, sokféle kerékpármodellhez kompatibilis.

Kedvezmény: 25%


SUITO-T

 

 

A Suito-T a Direto XR-T kisebb testvére, a kedvezőbb árhoz kisebb teljesítmény párosul, max 15 %-os emelkedőt tud szimulálni +-2,5%-os pontosság mellett, viszont ugyanúgy használható virtuális kerékpározáshoz.

Suito-T egy interaktív otthoni edzőgörgő, amely valósághű, pontos és szórakoztató kerékpáros edzésélményt kínál.

Kedvezmény: 25%


QUBO POWER MAG SMART

Edzés és a szórakozás egyszerre

Mágneses ellenállású edzőgörgő, amely a My Etraining szoftvernek továbbít az edzéshez szükséges minden adatot.

-Qubo váz, mely valósághűen reprodukálja az utakhoz hasonló körülményeket (súly/ teljesítmény)

Kedvezmény: 34%


TOVÁBB AZ ELITE TERMÉKCSALÁDHOZ >>>