Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
9
8
0
8
0
Facebook

Termék részletek


MASZK RESPRO TECHNO M KÉK

Raktárkészlet: VAN
MASZK RESPRO TECHNO M KÉK
18 900 Ft
A maszkok közül a legjobb, amelyben egyesítették a Sportsta és a City maszkban alkalmazott szűrő technológiát, így jött létre a Techno Gold maszkban a Hepa-típusú szűrő és a dinamikus A.C.C. (aktivált faszén anyagú) szűrő kombinációja. Ez az ötvözet a szennyeződések legszélesebb skálájával szemben is védelmet nyújt. Használata egyszerű, emellett tartós, alkalmazkodik az európai szabványokhoz. A maszkot ellátták két új Techno szeleppel, amelynek a légáramlás segítése a funkciója. A Techno Gold maszk a kombinált szűrőberendezésnek, valamint a légzéskönnyítő szelepnek köszönhetően kategóriájában a legjobb teljesítményre képes.A vírusok méretei nanometerben mérhetők. A cseppfertőzéssel ...

A maszkok közül a legjobb, amelyben egyesítették a Sportsta és a City maszkban alkalmazott szűrő technológiát, így jött létre a Techno Gold maszkban a Hepa-típusú szűrő és a dinamikus A.C.C. (aktivált faszén anyagú) szűrő kombinációja. Ez az ötvözet a szennyeződések legszélesebb skálájával szemben is védelmet nyújt. Használata egyszerű, emellett tartós, alkalmazkodik az európai szabványokhoz. A maszkot ellátták két új Techno szeleppel, amelynek a légáramlás segítése a funkciója. A Techno Gold maszk a kombinált szűrőberendezésnek, valamint a légzéskönnyítő szelepnek köszönhetően kategóriájában a legjobb teljesítményre képes.A vírusok méretei nanometerben mérhetők. A cseppfertőzéssel terjedő vírusok úgy jutnak el egyik szervezetből a másikba, hogy a köhögés, tüsszentés közben kiszabaduló cseppeken utaznak.
A Respro légszűrő maszkok kiszűrik a belélegzett levegőből ezeket a fertőzött cseppeket ezzel megakadályozva, hogy a vírusok bejussanak a szervezetünkbe.
Tehát a Respro maszkok nem csak a szálló por, a dízel részecskék, pollenek, stb. hanem közvetve az influenza és a többi, cseppfertőzéssel terjedő vírus ellen is védik a szervezetünket.
 • VONALKÓD
  0656654000318
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  481010