Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
1
0
4
2
9
9
Facebook

Termék részletek


LÁMPA KELLYS SETT STRIKE

Raktárkészlet: VAN
LÁMPA KELLYS SETT STRIKE
6 290 Ft
A KLS STRIKE Set egy elemmel táplált lámpaszett, amelyben megtalál mindent, amit egy kerékpárlámpától elvár. Az extraszéles optikájú első lámpa megfelelően megvilágít mindent, ami Ön előtt van, míg a hátsó lámpa figyelmezteti a többi sofőrt jelenlétére - ezáltal biztonságban érezheti magát. Az első lámpa széles látószögű optikája megvilágítja az oldalra eső és közvetlenül a kerékpár előtt lévő terepet. Ez segít a nehéz terepen való manőverezésben - ugyanis "kanyarba" világít. Egyúttal megvilágítja a közvetlenül a kerékpár előtt lévő nehéz akadályokat, amelyeket nagyon óvatosan kell megkerülni. A középen lévő erős fénysugár hatékonyan megvilágítja a távolban lévő tárgyakat. A fénysugár "felülről leszelt" - hogy ne vakítsa el a közúti közlekedés többi résztvevőit.

 Az első lámpa egyszerűen rögzíthető a rugalmas szilikon ergo-szíj segítségével, amely 360 fokban elfordítható, így szinte bármire könnyen felszerelhető. Ez a szíj széles platformmal is rendelkezik, amely jobb rögzítést tesz lehetővé a kormányon, így a lámpa stabil helyzetben marad az erős ütések vagy a hosszantartó rezgések esetén is.

 Az első lámpa védelme a hátizsákban történő véletlenszerű bekapcsolással szemben - a lámpa bekapcsolásához nyomja meg 2x a nyomógombot, kikapcsolásához tartsa a gombot hosszabb ideig lenyomva.

 A hátsó lámpa optikai lencsével van ellátva, amely egyenletesen oszlatja el a fényt minden oldalra - hogy a kerékpáros minden irányból jól látható legyen.

 A hátsó lámpa tartója 15 fokos szögben van beállítva, hogy kompenzálja a nyeregcső dőlését.ELSŐ LÁMPA RÉSZLETES INFORMÁCIÓI

Fényteljesítmény: 50 lm

Fényforrás: 1_ LED

Funkciók: 100 %, 25 %, Villogás

Az elem működési ideje: 48 óra (100 %), 195 óra (25 %), 300 óra (villogás)

Elem típusa: 2_ AA (a csomagolás része)

IPX 4 (Vízálló)HÁTSÓ LÁMPA RÉSZLETES INFORMÁCIÓI

Fényteljesítmény: 13 lm

Fényforrás: 3_ LED

Funkciók: 100%, 50%, Villogás

Az elem működési ideje: 140 óra (100%), 168 óra (50%), 280 óra (Villogás)

Elem típusa: 2_ AAA (a csomagolás része)

IPX 4 (Vízálló)KOMPATIBILITÁS

Valamennyi hagyományos típusú és méretű kormányra és nyeregcsőre szerelhető
 • VONALKÓD
  8585019391216
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  211058