Kérdése van? Hívjon minket! +36303509377

Lámpa szett KLS STRIKE elemes
Lámpa szett KLS STRIKE elemes
6 290 Ft

Lámpa szett KLS STRIKE elemes

A KLS STRIKE Set egy elemmel táplált lámpaszett, amelyben megtalál mindent, amit egy kerékpárlámpától elvár. Az extraszéles optikájú első lámpa megfelelően megvilágít mindent, ami Ön előtt van, míg a hátsó lámpa figyelmezteti a többi sofőrt jelenlétére – ezáltal biztonságban érezheti magát.

 

•      Az első lámpa széles látószögű optikája megvilágítja az oldalra eső és közvetlenül a kerékpár előtt lévő terepet. Ez segít a nehéz terepen való manőverezésben – ugyanis „kanyarba” világít. Egyúttal megvilágítja a közvetlenül a kerékpár előtt lévő nehéz akadályokat, amelyeket nagyon óvatosan kell megkerülni. A középen lévő erős fénysugár hatékonyan megvilágítja a távolban lévő tárgyakat. A fénysugár „felülről leszelt” – hogy ne vakítsa el a közúti közlekedés többi résztvevőit.

•      Az első lámpa egyszerűen rögzíthető a rugalmas szilikon ergo-szíj segítségével, amely 360 fokban elfordítható, így szinte bármire könnyen felszerelhető. Ez a szíj széles platformmal is rendelkezik, amely jobb rögzítést tesz lehetővé a kormányon, így a lámpa stabil helyzetben marad az erős ütések vagy a hosszantartó rezgések esetén is.

•      Az első lámpa védelme a hátizsákban történő véletlenszerű bekapcsolással szemben – a lámpa bekapcsolásához nyomja meg 2x a nyomógombot, kikapcsolásához tartsa a gombot hosszabb ideig lenyomva.

•      A hátsó lámpa optikai lencsével van ellátva, amely egyenletesen oszlatja el a fényt minden oldalra – hogy a kerékpáros minden irányból jól látható legyen.

•      A hátsó lámpa tartója 15 fokos szögben van beállítva, hogy kompenzálja a nyeregcső dőlését.

 

ELSŐ LÁMPA RÉSZLETES INFORMÁCIÓI

Fényteljesítmény: 50 lm

Fényforrás: 1× LED

Funkciók: 100 %, 25 %, Villogás

Az elem működési ideje: 7 óra (100 %), 13 óra (25 %), 14 óra (villogás)

Elem típusa: 2× AA (a csomagolás része)

IPX 4 (Vízálló)

 

HÁTSÓ LÁMPA RÉSZLETES INFORMÁCIÓI

Fényteljesítmény: 13 lm

Fényforrás: 3× LED

Funkciók: 100%, 50%, Villogás

Az elem működési ideje: 180 óra (100%), 200 óra (50%), 265 óra (Villogás)

Elem típusa: 2× AAA (a csomagolás része)

IPX 4 (Vízálló)

 

KOMPATIBILITÁS

Valamennyi hagyományos típusú és méretű kormányra és nyeregcsőre szerelhető

Raktáron
6 290 Ft
Adatok
VONALKÓD
8585019391216
Cikkszám
211058