Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
1
0
0
5
9
1
Facebook

Termék részletek


LÁMPA KELLYS SETT NOBLE

Raktárkészlet: VAN
LÁMPA KELLYS SETT NOBLE
4 990 Ft
A KLS NOBLE Set a kerékpárlámpa által jelentett hasznát a maximumra emeli, míg a költségvetésén ejtett csorbát a minimumra csökkenti. Ezáltal a kerékpár felszerelés további nagyon fontos részeibe fektetheti pénzét, és egyben továbbra is élvezheti a jó kerékpárlámpa által jelentet minden előnyt. Az első lámpa széles látószögű optikája megvilágítja az oldalra eső és közvetlenül a kerékpár előtt lévő terepet. Ez segít a nehéz terepen való manőverezésben - ugyanis "kanyarba" világít. Egyúttal megvilágítja a közvetlenül a kerékpár előtt lévő nehéz akadályokat, amelyeket nagyon óvatosan kell megkerülni. A középen lévő erős fénysugár hatékonyan megvilágítja a távolban lévő tárgyakat. A fénysugár "felülről leszelt" - hogy ne vakítsa el a közúti közlekedés többi résztvevőit.

 Az első lámpa egyszerűen rögzíthető a rugalmas szilikon ergo-szíj segítségével, amely 360 fokban elfordítható, így szinte bármire könnyen felszerelhető. Ez a szíj széles platformmal is rendelkezik, amely jobb rögzítést tesz lehetővé a kormányon, így a lámpa stabil helyzetben marad az erős ütések vagy a hosszantartó rezgések esetén is.

 Az első lámpa védelme a hátizsákban történő véletlenszerű bekapcsolással szemben - a lámpa bekapcsolásához nyomja meg 2x a nyomógombot, kikapcsolásához tartsa a gombot hosszabb ideig lenyomva.

 A hátsó lámpa optikai lencsével van ellátva, amely egyenletesen oszlatja el a fényt minden oldalra - hogy a kerékpáros minden irányból jól látható legyen.ELSŐ LÁMPA RÉSZLETES INFORMÁCIÓI

Fényteljesítmény: 50 lm

Fényforrás: 1_ LED

Funkciók: 100 %, 25 %, Villogás

Az elem működési ideje: 48 óra (100 %), 195 óra (25 %), 300 óra (villogás)

Elem típusa: 2_ AA (a csomagolás része)

IPX 4 (Vízálló)


HÁTSÓ LÁMPA RÉSZLETES INFORMÁCIÓI

Fényteljesítmény: 1,2 lm

Fényforrás: 2_ LED

Funkciók: 100 %, Villogás, Strobo

Az elem működési ideje: 80 óra (100 %), 160 óra (Villogás), 160 óra (Strobo)

Elem típusa: 2_ CR 2032 (a csomagolás része)

IPX 4 (Vízálló)


KOMPATIBILITÁS

Valamennyi hagyományos típusú és méretű kormányra és nyeregcsőre szerelhető
 • VONALKÓD
  8585019391223
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  211057