Kérdése van? Hívjon minket! +36303509377

Energia NUTRIXXION KOFFEINE Energia+ 60m
Energia NUTRIXXION KOFFEINE Energia+ 60m
850 Ft

Energia NUTRIXXION KOFFEINE Energia+ 60m

Energia NUTRIXXION KOFFEINE Energia+ 60m
Energia NUTRIXXION KOFFEINE Energia+ 60m

A Nytro Koffein Energy+ összetevőinél fogva:
 - energizáló, zsírégető hatású extra-stimuláns
 - mely kitolja a fáradtságérzetet
 - növeli az energiaszintet, a teljesítményt és az állóképességet
 - javítja a koncentrációkészséget és a mentális éberséget
 - megakadályozza az izmok túl-savasodását
 - hatékonyabbá teszi a energiacserét

Dopping free termék.

Választható íz: Multi-Fruit
Kiszerelés: 60 ml

Javasolt felhasználás: 
Elfogyasztása után 10...12 perccel hat, 50...80 percen keresztül.
Napi 1-2 ampulla ajánlott (60...100 percenként) a terhelés alatt. Tehát az intenzitástól függően 2...4 óra hidalható át vele. L-Carnitin-nel alkalmazva hatékony zsírégetést tesz lehetővé.

Működése: fontos alkotó eleme a béta-alanin, mely a karnozin nevű dipeptid termelődését segíti elő, ami megköti a savasodást okozó hidrogén ionokat. Megemeli a noradrenalin szintet, amely pozitív izgalmi állapotot vált ki, vagyis erősen stimuláló hatású. A koffein élénkítő, és koncentráció fokozó hatását pedig már jól ismerjük.

Kiszerelés: 60ml ampulla (250mg Béta alanin, 150mg Koffein)

Laktóz, Fruktóz és Glutén mentes.

Tudástár: Az intramuszkuláris acidózist, vagyis az izmok elsavasodását tartják az intenzív mozgás során bekövetkező fáradás egyik fő okának. A közepes-magas intenzitású fizikai aktivitás során a glikolitikus és foszfagén energia rendszerek működése hidrogén ion felszaporodást eredményez, ami létrehozza a savasodást. Amikor a test nem tudja elég gyorsan "kimosni" a hidrogén ionokat, akkor érezzük a besavasodást, amely csökkentheti a teljesítményt, a koordinációt.

A kutatók felfedezték, hogy a karnozin nevezetű anyag puffereli, megköti a hidrogén ionokat, ezzel javítva a sport-teljesítményt. Ezt a fáradásig eltelt idő kitolásával és a VO2max/oxigén felvétel javításával éri el.

A karnozinról tudjuk, hogy jelentős szerepe van az izomsejtek pH homeosztázisának szabályozásában. A karnozin a vázizomzat sejtjeiben szintetizálódhat L-hisztidin és béta-alanin kiinduló anyagokból. A karnozin nem csak a hidrogén ion felgyülemlést képes lassítani, hanem antioxidáns is, gátolja a glikációt (a glikáció során a cukor molekulái rátapadnak a fehérjékre, ami nem egészséges), valamint fokozhatja az inger-izomhösszehúzódás kapcsolatot és így a teljesítmény javulását is.

A karnozin termelésben a szűk keresztmetszet a béta-alanin mennyisége, ezért ennek étrendkiegészítőként való bevitele kimutatottan növeli az izmok karnozin mennyiségét és így a felsorolt pozitív hatásokat eredményezi. Tanulmányok szerint a karnozin neuroprotektív is, vagyis a béta-alanin kiegészítés az idegrendszeri alapú fáradság kibontakozását is kitolhatja. A béta-alanin tesztelték állóképességi, valamint olyan erő és power sportolókon mint az amerikai foci játékosok.

Összetevők:  víz, guarana kivonat, sav (citromsav), aroma, béta-alanin, koffein, nikotinamid, édesítőszerek: (aceszulfám K, nátrium-ciklamát, szukralóz), tartósítószerek: (nátrium-benzoát, kálium-szorbát)

Raktáron
850 Ft
Adatok
VONALKÓD
4260178445270
Cikkszám
800028