Kérdése van? Hívjon minket! +36303509377

Defektgátló Slime 4 Kerékre
Defektgátló Slime 4 Kerékre
4 990 Ft

Defektgátló Slime 4 Kerékre

Defektgátló Slime 4 Kerékre
Defektgátló Slime 4 Kerékre

Defektgátló folyadék belsőkhöz.

473ml - 4 kerékbe elegendő mennyiség

A Slime Tube Sealant megkeresi és azonnal lezárja az akár 1/8"-es (3 mm-es) csövekben lévő defekteket. Szerelje be kerékpárjaiba, koszos kerékpárjaiba, talicskáiba, fűnyíróiba és egyebekbe, és élvezze a két év folyamatos defektvédelmet.

  • Azonnal lezárja akár 1/8"-es (3 mm-es) defekteket
  • Akár 2 évig tömíti a defekteket
  • Megállítja a lassú szivárgást
  • Biztonságos és könnyű
  • Kiválóan használható: Kerékpárok, földes kerékpárok, talicskák, kocogó babakocsik és minden más tömlős gumiabroncs
Slime - a zöld massza - defektvédelem felsőfokon
A Slime termékek gyártója több mint 20 éve foglalkozik defektvédelemmel. Az elmúlt két évtized fejlesztőmunkáinak köszönhetően a Slime termékek piacvezetőként a ma elérhető legkorszerűbb technológiát képviselik: vízzel könnyen lemosható, mérgezőanyag-mentes, nem gyúlékony, környezetbarát anyagokból készülnek, mégis kimagaslóan hatékony védelmet nyújtanak a defektekkel szemben. A Slime folyadék speciális elemi szálak, kötőanyagok, polimerek és egyéb szilárdító anyagok szabadalmaztatott keveréke, mely 2 éven keresztül hatékony védelmet nyújt a szúrt defektek ellen: belső nélküli (TUBELESS v. UST) rendszerek esetén 6 mmig, belsővel rendelkező gumik esetén pedig 3 mm-ig. Széles hőmérsékleti tartományban (-37 °C és + 82 °C között) használható emulzió.
 
SLIME - Hogyan működik a defektvédelem?
A Slime működése igen egyszerű: a betöltött folyadék a használat során egyenletesen eloszlik a gumifal belső felületén. Defekt esetén a szúrt lyukon keresztül kiáramló levegő magával sodorja az emulziót, mely a rostszálas tömítő technológiának köszönhetően azonnal tartós és rugalmas kötést hoz létre a sérülés helyén. Így a továbbiakban tökéletesen szigetel és megakadályozza, hogy a levegő kiszökjön a gumiból. Ez a tömítő folyamat az újabb lyukak esetén is ugyanígy működik, tehát egyszeri Slime feltöltéssel a következő két év során akár tucatnyi defekt megakadályozható. Alapvetően két különböző típusú Slime folyadék létezik: az egyiket belső gumikhoz, a másikat a belső nélküli (TUBELESS vagy UST) rendszerekhez fejlesztették ki.
 
Hogyan kell használni a Slime defektgátlót?
Slime-mal előre feltöltött belsőt használunk – ezt ugyanúgy kell felszerelni, mint egy normál belsőt. Kerékpárszervizben, szakember segítségével feltöltetjük a gumikat a megfelelő Slime folyadékkal.
Raktáron
4 990 Ft
Adatok
VONALKÓD
716281001895
Cikkszám
290021