Kérdése van? Hívjon minket! +36303509377

Belső 29*1,85-2,2 Slime FV
Belső 29*1,85-2,2 Slime FV
4 290 Ft

Belső 29*1,85-2,2 Slime FV

Belső SLIME 29x1.85-2,2 FV presta 48 mm

Defektgátló folyadékkal töltött belső gumi, 20”-29”-ig széles méretválasztékban. Kényelmesen, egyszerűen használható.

Ez nem hétköznapi bringabelső! Ez az extra erős belső 2 évig megállítja a defektet, mert Slime van benne.
  • Nincs több defekt 2 évig!
  • Extra erős Slime tömítőanyaggal a belsejében
  • Azonnal lezárja a futófelületen keletkezett, legfeljebb 1/8″ (3 mm) méretű lyukakat.
  • Többszörös defektek ismételt tömítése
  • Nem mérgező, és nem gyúlékony
  • Vízzel könnyen lemostható
Slime - a zöld massza - defektvédelem felsőfokon
A Slime termékek gyártója több mint 20 éve foglalkozik defektvédelemmel. Az elmúlt két évtized fejlesztőmunkáinak köszönhetően a Slime termékek piacvezetőként a ma elérhető legkorszerűbb technológiát képviselik: vízzel könnyen lemosható, mérgezőanyag-mentes, nem gyúlékony, környezetbarát anyagokból készülnek, mégis kimagaslóan hatékony védelmet nyújtanak a defektekkel szemben. A Slime folyadék speciális elemi szálak, kötőanyagok, polimerek és egyéb szilárdító anyagok szabadalmaztatott keveréke, mely 2 éven keresztül hatékony védelmet nyújt a szúrt defektek ellen: belső nélküli (TUBELESS v. UST) rendszerek esetén 6 mmig, belsővel rendelkező gumik esetén pedig 3 mm-ig. Széles hőmérsékleti tartományban (-37 °C és + 82 °C között) használható emulzió.
 
SLIME - Hogyan működik a defektvédelem?
A Slime működése igen egyszerű: a betöltött folyadék a használat során egyenletesen eloszlik a gumifal belső felületén. Defekt esetén a szúrt lyukon keresztül kiáramló levegő magával sodorja az emulziót, mely a rostszálas tömítő technológiának köszönhetően azonnal tartós és rugalmas kötést hoz létre a sérülés helyén. Így a továbbiakban tökéletesen szigetel és megakadályozza, hogy a levegő kiszökjön a gumiból. Ez a tömítő folyamat az újabb lyukak esetén is ugyanígy működik, tehát egyszeri Slime feltöltéssel a következő két év során akár tucatnyi defekt megakadályozható. Alapvetően két különböző típusú Slime folyadék létezik: az egyiket belső gumikhoz, a másikat a belső nélküli (TUBELESS vagy UST) rendszerekhez fejlesztették ki.
 
Hogyan kell használni a Slime defektgátlót?
Slime-mal előre feltöltött belsőt használunk – ezt ugyanúgy kell felszerelni, mint egy normál belsőt. Kerékpárszervizben, szakember segítségével feltöltetjük a gumikat a megfelelő Slime folyadékkal. 
Raktáron
4 290 Ft
Adatok
VONALKÓD
716281505553
Cikkszám
191058