Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
8
3
7
0
8
Facebook

Termék részletek


TREK GEP ALBOIN 200 M ACÉLKÉK/ FEKETE

Raktárkészlet: NINCS
TREK GEP ALBOIN 200 M ACÉLKÉK/ FEKETE
159 900 Ft
Külső Raktáron!
Gepida Alboin 200 férfi előnyei
A kormány emelt, magasabb, így kerékpározás közben nem kell a kerékpáron előre hajolva görnyedni, így ez egyenesebb testtartást eredményez. Személyre szabottan állítható a kormány magassága.

A kerékpár kereke erősített duplafalú, így bírja a kerékpáros súlyát és a rosszabb útviszonyokkal is könnyen megbírkózik. Erős csomagtartójának köszönhetően szerelhető fel rá gyerekülés.

A pedálokat tartó hajtómű csapágyának (monoblokk) köszönhető, hogy nem kotyogósodik meg a hagyományos középrésszel szemben. Simább mintázatú gumival szerelik, így könnyebb hajtani.

Az ülés magassága elegendő határok között állítható. Több fajta vázméretben gyártják a kerékpáros magasságára szabva. Az első teleszkóp csillapítja az út egyenetlenségeit, tehermentesítve a tenyerünket, csuklónkat, és karunkat.

Gepida Alboin 200 férfi kiegészítői
Első, hátsó sárvédő

Csomagtartó

Agydinamós első lámpa

Agydinamós hátsó lámpa

Első prizma a lámpába építve

Hátsó prizma a lámpába építve

Csengő

Kitámasztó

Gepida Alboin 200 férfi KRESZ tartozékai
2 db küllő prizma

Első, hátsó lámpa

Csengő

Első, hátsó prizma

Kinek ajánlom, milyen típus a Gepida Alboin 200 férfi kerékpár?
Ez egy 28-as kerekű férfi vázas városi típus. Tökéletes választás: városba, kikapcsolódásra, bevásárlásra, munkába, iskolába járáshoz, de már alkalmas hosszabb túrákra is. Keményebb szerkezetű földúton használható, de főleg az aszfaltot szeretni. A 21 sebesség segít ha szembe széllel, emelkedővel, vagy hosszú távval kell megbirkózni, hisz könnyebbé teszi a tekerést, aminek akkor is haszna van, ha kicsit elfáradtunk me
 • VONALKÓD
  2203111402598
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  700050